Gebr. van de Laar maken een tuinontwerp, leggen die aan en zo nodig onderhouden wij de tuin. Dit onderhoud kan bestaan uit een of enkele keren per jaar of vaker b.v. een wekelijkse beurt. Als u alleen een goed advies wilt, kan dit ook.

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Bij het maken van een ontwerp houden wij rekening met uw wensen, de stijl en architectuur van uw huis of bedrijfs-gebouwen. De inrichting en beplanting dienen aan te sluiten bij zowel het externe aanzien als het interieur. Bij het bepalen van de indeling wordt rekening gehouden met de stand van de zon voor de ligging van het terras of kinderspeelplek. Veel is mogelijk. In goed overleg kunnen wij voor u een droomplek maken.
Tuinaanleg

Tuinaanleg

Het ontwerp dient als leidraad bij de aanleg en wordt zo strak mogelijk gevolgd. Wij beschikken over veel kennis en ervaring om een    tuin goed te kunnen maken. Daarnaast beschikken wij over goede machines en andere hulpmiddelen. Zo nodig maken wij gebruik van gespecialiseerde bedrijven. Alles ten dienste van een vakkundige en vlotte aanleg van uw tuin.
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Uw tuin vraagt om regelmatig onderhoud. In de zomer vaak een wekelijkse grasmaaibeurt en in de winter moet er gesnoeid worden enz. enz. Wat u zelf niet wilt of kunt doen, willen wij graag van u overnemen. Alles is bespreekbaar van eenmaal per jaar tot en met een totaalpakket met wekelijks grasmaaien, planten van zomergoed of anderszins. Wij willen alles doen om u zoveel mogelijk plezier aan uw tuin te laten beleven.