Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin kunnen Gebr. van de Laar u van dienst zijn op diverse specialistische vlakken. Hieronder een greep uit onze specialismen.

Grondwerken

Grondwerken

Grond en materiaal verplaatsen is vaak een tijdrovende klus. Denk bijvoorbeeld aan het diepspitten bij de tuinaanleg of het rooien van oude struiken bij renovatie. De Gebr. van de Laar beschikken over machines die in korte tijd veel werk kunnen verzetten.
Robotmaaier voor uw gazon

Robotmaaier voor uw gazon

Gebr. van de Laar leveren en installeren de robotmaaier, het basis station en de markeerbedrading. Dit zowel voor grote- als kleine tuinen. U kunt zelf, in de tijd dat de robot zijn werk doet, iets anders doen zoals genieten van uw tuin.
Cleaner

Cleaner

Met name in het voorjaar kan uw oprit of terras groen zijn van alg of mos. Het vraagt veel moeite en inspanning om het schoon te krijgen. Gebr. van de Laar beschikken over een cleaner die uw straat en tegelwerk er weer als nieuw uit kan laten zien. Dit zonder dat uw hele huis bevuild raakt door het opspatten.
Specialistisch bomenwerk

Specialistisch bomenwerk

Verscheidene klussen bij met name grotere bomen vragen om een speciale aanpak. De Gebr. van de Laar beschikken over de kennis en hulpmiddelen die hiervoor nodig zijn. Te denken valt aan het rooien van een grote boom in een kleine tuin, of het fatsoeneren van een boom na stormschade. Snoeien of kandelaberen, alles op maat voor uw tuin.